Varaa huoltoaika netistä

Valitse ajanvarauskalenterista sopiva huolto pyörällesi. Jos tarvitset pyörälle kuljetusta mainitse tästä kommentti kenttään ajanvarauksen yhteydessä että tarvitsen kuljetusta.

Pyörän tuonti liikkeeseen

Tuo pyöräsi liikkeeseemme huoltopäivänä ennen klo 11:00 tai halutessasi muutamaa päivää aikaisemmin. Tuonnin yhteydessä teemme vastaanottotarkastuksen ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään, saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huolto valmistuu yleensä samana päivänä. Huolto maksetaan pyörää noudettaessa.

Huolto aikaa varaamatta

Voit tuoda pyöräsi huoltoon myös aikaa varaamatta. Pyörää tuodessasi tarkastamme sen kunnon ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään. Saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika vaihtelee hieman sesongin mukaan. Saat viestin kun huolto valmistuu ja huolto maksetaan noudettaessa.

Tarvittaessa tarjoamme edullista pyörän hakua huoltoon.

Jos tarvitsette pyörälle hakua huoltoon varaa aika huoltoon sähköpostilla huolto@turunfillarihuolto.fi. mainitse, tarvitsette pyörän hakua huoltoon. Sähköpostilla varatessa huoltoaikaa ilmoita:

Nimesi, puhelinnumerosi, pyöräsi merkki, väri ja malli.

Jos et tiedä mallia voi laittaa vaikka, jalkajarrullinen 7 vaihteinen, käsijarrullinen ulkovaihteinen. Kuvaile lyhyesti millaista huoltoa pyöräsi kaipaa sekä jos on toivomuksia, huollon ajankohdasta, alkuviikosta, loppuviikosta. Tarjoamme sähköpostilla ensimmäistä vapaata huoltoaikaa.